143 fotballdrakter eget trykk JaxonF

.

Tottenham går tilbake på tabellen med 24 poeng og vil bli der med mindre Liverpool slår Wolves med en absurd mengde mål.

portugal VM Drakt
brasil VM Drakt

Mourinho var spesielt animert på sidelinjen mot City, med opptak av en handling som gikk viralt på sosiale medier – klippet som viste ham spurte til den fjerde dommeren for å klage på en avgjørelse i kjølvannet av Hugo Lloris ‘strafferedning. Den portugisiske treneren godtar at han kan ha gått for langt med reaksjonen, men forklarte at frustrasjonen hans stammet fra det han mener er misbruk av VAR.Felles rekord tre ganger vinnere med Tyskland, Spania er favorittene i gruppe E foran Sverige, Polen og Slovakia. Imidlertid gjennomgår Luis Enrique Roja en foryngelse og er derfor ikke blant de hete favorittene til tittelen. Uten noen Real Madrid -spillere i troppen er dette ikke den spanske siden av gammel tid, og det kan ta en stund før de er tilbake utfordrende for tittel nr. 4. Når det er sagt, har de fordeler av å være basert på hjemmebane for hele gruppespillet.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.